Loading...

Hynderens – Rens & vask af hynder og sæder

Vi udfører professionel rens af hynder og sæder.
Det kan være en god idé at få renset sine havehynder efter sommersæsonen sluttet. Med en rens af havehynder sikrer du, at hynderne ikke bliver jordslået, når de ligger i skuret vinteren over – og så har du helt friske og lækre havehynder til sommeren efter.

Hvorfor vælge hynderens?

Hos Møbel- og Tæpperenseriet ser vi en omgang hynderens som en helt naturlig del af vedligeholdelsen af sine havehynder og sæder. Med en rens forlænger du dine hynder og sæders levetid og får maksimal glæde ud af dem, når du bruger dem.

Vi anbefaler, at man får renset sine hynder og sæder en gang om året, enten ved sommersæsonens start eller slutning. En fordel ved at få renset sine havehynder og sæder efter sommeren er, at de vil være helt rene og pakket i poser til næste sæson, og der er på den måde ingen risiko for, at de bliver jordslået.

Vores rens af hynder og sæder

Med en veludviklet metode er det muligt for os at rense alle typer hynder og sæder i alle faconer og i de fleste materialer. Du kan med vores mangeårige erfaring være helt tryg ved vores særlige hynderens, der er skånsom, men stadig effektiv overfor de fleste pletter.

Vores rens og vask af hynder er vandbaseret, og behandlingen er altid tilpasset materialet og standen af den hynde, som vi renser.

Efter en rens, vil hynden blive imprægneret, hvilket gør stoffet mere modstandsdygtige overfor smuds.

Vi dækker hele Danmark

Som en virksomhed, der har specialiseret sig i vask, rens og imprægnering af hynder og sæder til båd, campingvogn eller have, betjener vi kunder i hele landet og tilbyder derfor en landsdækkende service, der går ud på afhentning og levering af dine effekter for kr. 125,-.

Du kan se mere om denne service her på siden, men vi er på Fyn og i Jylland ugentlig, så mon ikke du kan finde et sted, der passer ind i din kalender også?