+45 44 99 41 41

Teltrens

Vi er specialister i teltrens af villatelte og specialtelte. I mere end 20 år har vi haft fokus på at anvende og udvikler metoder til skånsom vask af telte.

Med en rens hos os kan du nyde sommeren i naturen i et rent og vandtæt telt.

Nyd udelivet med rens af telt

Tæt på naturen i telt

Alle har prøvet at sove i telt, men de senere års fokus på udeliv har betydet, at flere og flere nyder livet i naturen på camping i telt. Mange teltproducenter kaster sig i disse år over tipiteltet, som er kendetegnet ved en stor rummelighed samt muligheden for at stå oprejst i den centrale del af teltet.

Hvorfor få en teltrens?

Vi er eksperter i teltrensning og har også kapacitet til at rense meget store telte, for eksempel tipitelte. En teltrens frisker teltet op og gør teltet klar til sæsonen. Derudover forlænger en teltrens teltes levetid og en imprægnering påny, hjælper teltet til at holde tæt.

Vores teltrens

Sådan udføres rens af telte

Det kræver en del plads, når man som virksomhed tilbyder vask, rens og imprægnering af telte, men det er netop hvad vi har i vores vaskehal på Sjælland. Her har vi faciliteterne til at håndvaske, rense og imprægnere telte i alle størrelser, så de på en skånsom måde kan få fjernet plamager forårsaget af blandt andet mug, alger og snavs, der stammer fra almindeligt brug.

Vores teltrens er altid tilpasset det specifikke telt, som vi tager hånd om. Fælles for alt vores teltrens og teltvask er dog, at alt rens og vask er vandbaseret, hvilket betyder, at vi udfører rigtig vask af telte, ikke bare overfladisk rens. 

Vi kan tilbyde

 • Rens af villatelte
 • Rens af campingvogn fortelte*
 • Rens af event telte
 • Rens af arbejdstelte
 • Rens af tipitelte
 • Rens af middelalder telte
 • Rens af spejdertelte

Vi renser alle mærker og typer af telte, fx Isabella, DWT og Goldcamp fortelte til campingvogn, TLT telte, osv.

* Alle campingvogn fortelte renses altid med forhold for

1) Syningerne: Syningerne og forteltets stof bliver med tiden mørt af solens UV-stråler. Er syninger medtaget, vil dette blive synligt under vask, når alt snavs forsvinder.

2) Vinduerne: Vinduerne på telte nedbrydes langsomt af solens UV-stråler. De bliver langsomt mere stive og tågede/røgfarvede, og i sidste ende knækker de. Stive og tågede ruder er ikke en bivirkning til vores vask og rens, men nogle bemærker først, at deres telte er medtaget, når det kommer ren retur.

Kontakt os

  Teltrens og Teltvask

  KONTAKTINFO
  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  ÅBNINGSTIDER

  Mandag 7.00-17.00
  Tirsdag 7.00-17.00
  Onsdag 7.00-17.00
  Torsdag 7.00-17.00
  Fredag 7.00-17.00
  Weekend LUKKET

  DET FORMELLE
  Privatlivspolitik
  Behandling af data
  Handelsbetingelser