Loading...

Teltrens – Rens & vask af telte

Møbel- og Tæpperenseriet er specialister i teltrens og udfører teltvask af alle typer telte – fx middelaldertelte, tippier og fortelte til campingvogne. Med en rens hos os kan du nyde sommeren i naturen i et rent og vandtæt telt.

Teltrens af alle slags telte

Alle har prøvet at sove i telt, men de senere års fokus på udeliv har betydet, at flere og flere nyder livet i naturen på camping i telt. Mange teltproducenter kaster sig i disse år over tipiteltet, som er kendetegnet ved en stor rummelighed samt muligheden for at stå oprejst i den centrale del af teltet. Vi er eksperter i teltrensning og har også kapacitet til at rense meget store telte, for eksempel tipitelte.

Vi udfører vask og rens af alle typer telte, også tipirens. Vi renser og imprægnerer alle former for telte og tipier. Der findes ikke det telt, som vi ikke kan tage hånd om med vores meget effektive teltrens.

Vores teltrens

Det kræver en del plads, når man som virksomhed tilbyder vask, rens og imprægnering af telte, men det er netop hvad vi har i vores renseri på Sjælland. Her har vi faciliteterne til at håndvaske, rense og imprægnere telte i alle størrelser, så de på en skånsom måde kan få fjernet plamager forårsaget af bl.a. mug, alger og snavs, der stammer fra almindeligt brug.

Vores teltrens er altid tilpasset det specifikke telt, som vi tager hånd om. Fælles for alt vores teltrens og teltvask er dog, at alt rens og vask er vandbaseret, hvilket betyder, at vi udfører rigtig vask af telte, ikke bare overfladisk rens.

Vi dækker hele Danmark

Som en virksomhed, der har specialiseret sig i vask, rens og imprægnering af telte, markiser, sejl og andre store tekstiler, betjener vi kunder i hele landet og tilbyder derfor en landsdækkende service, der går ud på afhentning og levering af dine effekter for kr. 125,-.

Du kan se mere om denne service her på siden, men vi er på Fyn og i Jylland ugentlig, så mon ikke du kan finde et sted, der passer ind i din kalender også?