+45 44 99 41 41

Teltrens

M.O.T. er specialister i teltrens af villatelte og specialtelte. I mere end 20 år har vi haft fokus på at anvende og udvikler metoder til skånsom vask af telte. Med en rens hos os kan du nyde sommeren i naturen i et rent og vandtæt telt.

Nyd udelivet med rens af telt

Tæt på naturen i telt

Alle har prøvet at sove i telt, men de senere års fokus på udeliv har betydet, at flere og flere nyder livet i naturen på camping i telt. Mange teltproducenter kaster sig i disse år over tipiteltet, som er kendetegnet ved en stor rummelighed samt muligheden for at stå oprejst i den centrale del af teltet.

Hvorfor få en teltrens?

Vi er eksperter i teltrensning og har også kapacitet til at rense meget store telte, for eksempel tipitelte. En teltrens frisker teltet op og gør teltet klar til sæsonen. Derudover forlænger en teltrens teltes levetid og en imprægnering påny, hjælper teltet til at holde tæt.

 

NB! Vi renser ikke camping fortelte, da det er vores erfaring, at camping fortelte ofte er lavet i en kvalitet, der ikke tåler vask (fx Isabella fortelte).

Vores teltrens

Sådan udføres en rens af telt

Det kræver en del plads, når man som virksomhed tilbyder vask, rens og imprægnering af telte, men det er netop hvad vi har i vores vasker på Sjælland. Her har vi faciliteterne til at håndvaske, rense og imprægnere telte i alle størrelser, så de på en skånsom måde kan få fjernet plamager forårsaget af blandt andet mug, alger og snavs, der stammer fra almindeligt brug.

Vores teltrens er altid tilpasset det specifikke telt, som vi tager hånd om. Fælles for alt vores teltrens og teltvask er dog, at alt rens og vask er vandbaseret, hvilket betyder, at vi udfører rigtig vask af telte, ikke bare overfladisk rens. Efter selve vasken, lægges teltet i et kar med imprægnering, så det også fremadrettet holder sig tæt i vind og dårligt vejr.

 

 

Kontakt os

Teltrens og Teltvask

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

DET FORMELLE
Privatlivspolitik
Behandling af data
Handelsbetingelser