+45 44 99 41 41

 Vask af markiser og parasoller

En rens af parasol og markise er en oplagt måde, at gøre klar til sommerhalvåret.

Med vores professionelle rens, vil alger og snavs forsvinde, så stoffet igen bliver pænt og klart i farverne.

Vi hjælper private kunder, såvel som erhvervskunder, for eksempel restauranter, caféer, butikker og hoteller.

Før og Efter vores rens af markise / parasol

Hvorfor vælge en professionel rens?

En professionel rens og imprægnering hører med til fornuftig vedligeholdelse og forlænger levetiden på din markise eller parasol . M.O.T. har gennem årene renset og vasket mange forskellige former for markiser og parasoller. Vores unikke vaskemetoder sikrer, at dine effekter bliver rene og pæne, og at de holder i længere tid. Det kan også betale sig at vedligeholde sine markiser og parasoller frem for at købe nyt. Vores rens fjerner snavs, mug, alger og skimmel.

Vi kan tilbyde:
– rensning af markiser
– rensning af parasoller
– rensning af altandug
– rensning af altansejl
– rensning af solsejl
– rensning af læsejl
– rensning af pavillon

Vi renser kort sagt alle typer udendørs tekstiler, der bruges til at skærme for sol og blæst.

Hvordan udføres en rens af markiser og parasoller?

Som et af landets ældste specialvaskerier, har vi gennem tiden udviklet og forfinet en super effektiv markiserens. Der er tale om en særlig form for rens af markiser og parasoller, der fjerner 80-100% af skimmel- og mugskjolder samt andre plamager, der virker skæmmende. Efter din markise eller parasol er blevet renset imprægneres stoffet, så det igen bliver vandafvisende. Imprægneringen virker også i nogen grad smudsafvisende og er dermed en god måde at beskytte din nyrensede markise og parasol mod skjolder og snavs.

Rens af parasoller og markiser til caféer, butikker og hoteller

Vi udfører rensning af udendørs tekstiler fra restauranter, caféer, butikker og hoteller i hele landet. M.O.T. er et af landets største specialrenserier inden for rens af parasoller, markiser og andre store tekstiler.

Vi har i tidens løb hjulpet mange erhvervsdrivende med en ordentlig rensning af deres parasoller og markiser, så de allerede fra første øjekast ser lækre og indbydende ud. Som café, butik eller hotel kan du trygt sende dine effekter til rens hos os. Vi udfører top professionel rens og vask, er leveringsdygtige i hele landet og har en kort leveringstid på specialopgaver.

* Ved rens af markiser og parasoller vær opmærksom på, at markiser og parasoller skal være afmonterede, når de sendes til rens. Hvis ikke du selv har mulighed for afmontere, kan vi sætte dig i kontakt med nogen, der kan hjælpe dig med dette.

Kontakt os

  www.teltrens.dk

  KONTAKTINFO
  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  ÅBNINGSTIDER

  Mandag 7.00-17.00
  Tirsdag 7.00-17.00
  Onsdag 7.00-17.00
  Torsdag 7.00-17.00
  Fredag 7.00-17.00
  Weekend LUKKET

  DET FORMELLE
  Privatlivspolitik
  Behandling af data
  Handelsbetingelser