Loading...

Parasolrens – Rens & vask af parasoller

Når din parasol har tilbragt vinteren i sammenpakket tilstand, kan en parasolrens være netop det, der gør den frisk og klar til forårets komme. Rens af parasollen sparer dig for udgifterne til en ny.

Hvorfor vælge en parasolrens?

Når foråret melder sig på banen, er der masser at bruge sine sparepenge på. Det kan derfor også være rart at finde nogle områder, hvor nye investeringer kan begrænses. Du kan for eksempel vælge en parasolrens hos os fremfor at skulle investere i en helt ny af slagsen.

Med en effektiv rens af parasollen i din have, gør du den klar til solskin og frisk luft på ny, og med en efterfølgende imprægnering gør du den ekstra vand- og smudsafvisende.

Det særlige ved vores rens af parasol er, at vores metode på samme tid er effektiv og skånsom. Effektiv for at kunne fjerne pletter af snavs, mug og skimmel, men også skånsom for at sikre, at syninger og andre besætninger ikke tager skade ved vores parasolrens.

Det er derfor værd at undersøge markedet for den rigtige udbyder, og her kan vores mangeårige erfaring indenfor området ses som en klar anbefaling.

Vores parasolrens

Når du ønsker at få din parasol renset, er det med vores landsdækkende service helt enkelt. Vi kan afhente din parasol næsten uanset, hvor du bor i landet.

Når vi renser en parasol, foregår det på den måde, at vi vasker den i nogle store kar. Behandlingen er vandbaseret og tilpasses altid materialet, som parasollen er lavet af.

Efter rensningen, bliver parasollen tørret i et af vores store tørrerum. Til sidst imprægneres parasollen med et kvalitetsprodukt, så den holder sig rens og pæn i så lang tid som muligt.

Vi anbefaler en parasolrens årligt som en del af den almindelige vedligeholdelse – særligt, hvis din parasol hører til i den mere kostbare ende af skalaen. På den måde kan du holde liv i din parasol i flere år.

Parasolrens til restauranter og caféer

Vi udfører også parasolrens og vask af pavilloner fra restauranter og caféer.

Møbel- og Tæpperenseriet er et af landets største specialrenserier inden for rens af parasoller og andre store tekstiler. Vi har i tidens løb hjulpet mange caféer og restauranter med en ordentlig rensning af deres parasoller, så de allerede fra første øjekast ser lækre og indbydende ud.

Som restaurant eller café kan du trygt sende dine effekter til rens hos os. Vi udfører topprofessionel rens og vask, er leveringsdygtige i stort set hele landet og har en kort leveringstid.

Vi dækker hele Danmark

Som en virksomhed, der har specialiseret sig i vask, rens og imprægnering af parasoller, markiser, sejl og andre store tekstiler, betjener vi kunder i hele landet og tilbyder derfor en landsdækkende service, der går ud på afhentning og levering af dine effekter for kr. 125,-.

Du kan se mere om denne service her på siden, men vi er på Fyn og i Jylland ugentlig, så mon ikke du kan finde et sted, der passer ind i din kalender også?