Loading...

Kalecherens – Rens & vask af kalecher

Har du brug for hjælp til at få frisket din kaleche op med effektiv kalecherens? Vi udfører rens af kalecher uanset hvilken type det drejer sig om. Efter vask og tørring imprægneres kalechen som en del af vores kalecherens.
Vi udfører rens af bådkalecher, bilkalecher, og alle andre typer kalecher.

Vi vasker og imprægnerer alle typer kalecher

Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi mange års erfaring med kalecherens, der ikke tåler maskinvask. Derfor udfører vi ikke nogen former for maskinvask på kalecher, da dette slider for kraftigt på materialet og ofte forårsager brud i sammensyningerne.

Vi anbefaler derfor, at du får foretaget rens af din kaleche af professionelle. Møbel- og Tæpperenseriet er et af landets ældste specialvaskerier, og vi har siden virksomhedens start haft fokus på at anvende og udvikle skånsomme og effektive rense- og vaskemetoder til rens af store uhåndterlige tekstiler.

Har du en bådkaleche, kan vi effektivt fjerne alger, saltkrystaller og måske endda mug, der har været hårdt ved din bådkaleche.

Vores rens af kalecher

Med mange år i renseribranchen har vi udviklet en skånsom og meget effektiv behandling til vask og rens af bådkalecher. Metoden sikrer et imponerende flot resultat, hvor mellem 80-100% af alle mug og skimmelpletter fjernes skånsomt uden at belaste materialet.

Vi udfører rigtig vask af kalecher, og vi kan med denne metode sikrer, at kalechen er fuldstændig ren efter vask.

En del af vores kalecherens er efterfølgende imprægnering, så kalechen genvinder sine vandafvisende egenskaber. Med vores efterpudsning går det ikke ud over gennemsynet, da resterne fra imprægneringen fjernes igen. Derved sikres det fine udsyn ud gennem vinduerne.

Vi dækker hele Danmark

Som en virksomhed, der har specialiseret sig i vask, rens og imprægnering af kalecher, telte, sejl og andre store tekstiler, betjener vi kunder i hele landet og tilbyder derfor en landsdækkende service, der går ud på afhentning og levering af dine effekter for kr. 125,-.

Du kan se mere om denne service her på siden, men vi er på Fyn og i Jylland ugentlig, så mon ikke du kan finde et sted, der passer ind i din kalender også?