+45 44 99 41 41

 Bådkaleche rens

Har du brug for hjælp til at få frisket din båd op men rens af kalechen? Vi udfører rens af kalecher uanset hvilken type det drejer sig om. 

Professionel rens/vask, der giver din bådkaleche nyt liv. Få bugt med alger, skimmel, salt og jordslåethed. Vores effektive rensning og imprægnering skaber gode resultater på selv de lyse kalecher.

Før og Efter vores Kalecherens

Professionel rens af kalecher

Danmarks mest erfarne specialrenseri inden for rens af bådkalecher

M.O.T. er et af landets ældste specialvaskerier, og vi har de sidste 20 år haft fokus på at anvende og udvikle skånsomme og effektive rense- og vaskemetoder til rens af store uhåndterlige tekstiler.

Hos M.O.T. har vi mere end 20 års erfaring med kalecherens, der ikke tåler maskinvask. Derfor udfører vi ikke nogen former for maskinvask på kalecher, da dette slider for kraftigt på materialet og ofte forårsager brud i sammensyningerne.

Har du en bådkaleche, kan vi effektivt fjerne alger, saltkrystaller og måske endda mug, der har været hårdt ved din bådkaleche.

 

 

Vores rens af bådkalecher

Sådan udføres rensning af bådkalecher

Med mange år i renseribranchen har vi udviklet en skånsom og meget effektiv behandling til vask og rens af bådkalecher.

Metoden sikrer et imponerende flot resultat, hvor mellem 80-100% af alle mug og skimmelpletter fjernes skånsomt uden at belaste materialet.

Vi udfører rigtig vask af kalecher, og vi kan med denne metode sikre, at kalechen er fuldstændig ren efter vask.

En del af vores kalecherens er efterfølgende imprægnering, så kalechen genvinder sine vandafvisende egenskaber.

Med vores efterpudsning går det ikke ud over gennemsynet, da resterne fra imprægneringen fjernes igen. Derved sikres det fine udsyn ud gennem vinduerne.

* Ved kalecherens vær opmærksom på

1) Syningerne: Syningerne og kalechens stof bliver med tiden mørt af solens UV-stråler. Er syninger medtaget, vil dette blive synligt under vask, når alt snavs forsvinder.

2) Vinduerne: Vinduerne på bådkalecher nedbrydes langsomt af solens UV-stråler. De bliver langsomt mere stive og tågede/røgfarvede, og i sidste ende knækker de. Stive og tågede ruder er ikke en bivirkning til vores vask og rens, men nogle bemærker først, at deres kaleche er medtaget, når den kommer ren retur.

3) Kryber/trækker sig sammen ved vask: Hvis man har en kaleche, der sidder til på båden, vil nogle opleve, at det kan være svært at sætte kalechen på igen efter vask. Der er det vigtigt, at man giver kalechen tid til udvide sig og lyner lynlåsene lidt efter lidt, så man ikke risikerer, at syningerne skrider. Kalechen skal nok komme tilbage til sin normale form, lidt ligesom et par nyvaskede cowboybukser, der lige skal gås til igen.

Kontakt os

  Teltrens og Teltvask

  KONTAKTINFO
  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  ÅBNINGSTIDER

  Mandag 7.00-17.00
  Tirsdag 7.00-17.00
  Onsdag 7.00-17.00
  Torsdag 7.00-17.00
  Fredag 7.00-17.00
  Weekend LUKKET

  DET FORMELLE
  Privatlivspolitik
  Behandling af data
  Handelsbetingelser