+45 44 99 41 41

 Bådkaleche rens

Giv bådkalechen nyt liv med en kalecherens

Har du brug for hjælp til at få frisket din båd op men rengøring af kalechen? Med en professionel kalecherens får din bådkaleche nyt liv og får bugt med langt det meste alger, skimmel og jordslåethed, der med tiden hober sig op på kalechen. Vores effektive rensning og imprægnering skaber gode resultater på selv de lyse kalecher.

Specialister i kalecherens

M.O.T. er et af landets ældste specialvaskerier, og vi har de sidste 20 år haft fokus på at anvende og udvikle skånsomme og effektive rense- og vaskemetoder til rens af store uhåndterlige tekstiler som bådkalecher.

Hos M.O.T. har vi mere end 20 års erfaring med kalecherens, der ikke tåler maskinvask. Derfor udfører vi ikke nogen former for maskinvask på kalecher, da dette slider for kraftigt på materialet og ofte forårsager brud i sammensyningerne.

Har du en bådkaleche, kan vi effektivt fjerne alger, saltkrystaller og måske endda mug, der har været hårdt ved din bådkaleche.

før/efter kalecherens

Vores rens af bådkalecher

Med mange år i renseribranchen har vi udviklet en skånsom og meget effektiv behandling til vask og rens af bådkalecher.

Metoden sikrer et imponerende flot resultat, hvor mellem 80-100% af alle mug og skimmelpletter fjernes skånsomt uden at belaste materialet.

Vi udfører en grundig kalecherens, med vores metode sikrer vi at kalechen er fuldstændig ren efter vores kalecherens.

En del af vores kalecherens er efterfølgende imprægnering, så kalechen genvinder sine vandafvisende egenskaber.

Med vores efterpudsning går det ikke ud over gennemsynet, da resterne fra imprægneringen fjernes igen. Derved sikres det fine udsyn ud gennem vinduerne.

Hvad tilbyder vi ellers end kalecherens?

Hos M.O.T tilbyder vi ikke kun kalecherens. Vi tilbyder en bred vifte af services, så du kan holde dine udendørstekstiler pæne og rene.

Vi tilbyder bl.a. også rens af markiser og parasoller, sejlrens med flere.

 

 

Kontakt os

  KONTAKTINFO
  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  ÅBNINGSTIDER

  Mandag 7.00-17.00
  Tirsdag 7.00-17.00
  Onsdag 7.00-17.00
  Torsdag 7.00-17.00
  Fredag 7.00-17.00
  Weekend LUKKET