+45 44 99 41 41

 Vask af sejl

Som Danmarks førende virksomhed inden for sejlvask, sejlrens og imprægnering af sejl, vasker vi dit sejl skinnende rent og giver dine sejl en længere levetid.

Et godt vedligeholdt sejl holder længere

Som sejler er du sikkert glad for udeliv og har mange steder i verden, du gerne vil besøge – med eller uden din egen sejlbåd. Vi anbefaler derfor en ”livsforlængende” behandling af dine sejl hos os, så du kan få nye sejl uden alger, salt og eventuelle mugskader.

Salt, alger, mug og andre urenheder nedsætter levetiden på sejl. Saltkrystaller slider på sejlene og tiltrækker fugt, der kan give problemer med jordslåethed og alger.

Vi vasker alle typer og størrelser af sejl, så de bliver helt rene og frie for salt. Hvis du vil være på den sikre side anbefaler vi, at du supplerer din normale vedligeholdelse med en årlig sejlvask eller hos os. Så har du gjort dit til at sikre en maksimal levetid på dine sejl – og til gode ture på vandet.

 

 

Vores sejlvask

Det er ingen hemmelighed, at sejl er kostbare tekstiler. Et sejl kan tåle vind, havvand og vejr, men tåler til gengæld ikke maskinvask. Derfor har vi gennem mange år udviklet en manuel vaskemetode til professionel og skånsom sejlvask og sejlrens.

Vores vask er vandbaseret og er altid tilpasset sejlets materiale og stand. Vores vask foregår manuelt, professionelt og skånsomt. Efter vores specialvask og imprægnering får du et sejl, der fremstår flot rent igen. Vi fjerner minimum 80% af mug og skimmelpletter i sejlet.

 

 

Kontakt os

Teltrens og Teltvask

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET

DET FORMELLE
Privatlivspolitik
Behandling af data
Handelsbetingelser