Loading...

Sejlrens – Rens & vask af sejl

Som Danmarks førende virksomhed inden for sejlvask, sejlrens og imprægnering af sejl, giver vi dine sejl en længere levetid og dig muligheden for at bruge dit fritidsbudget på andre gode oplevelser.

Et godt vedligeholdt sejl holder længere

Salt, alger, mug og andre urenheder nedsætter levetiden på sejl. Saltkrystaller slider på sejlene og tiltrækker fugt, der kan give problemer med jordslåethed og alger.

Vi vasker alle typer og størrelser af sejl, så de bliver helt rene og frie for salt. Hvis du vil være på den sikre side, anbefaler vi, at du supplerer din normale vedligeholdelse med en årlig sejlvask eller hos os. Så har du gjort dit til at sikre en maksimal levetid på dine sejl – og til gode ture på vandet.

Som sejler er du sikkert glad for udeliv og har mange steder i verden, du gerne vil besøge – med eller uden din egen sejlbåd. Vi anbefaler derfor en ”livsforlængende” behandling af dine sejl hos os, så du kan få nye sejl uden alger, salt og eventuelle mugskader.

Vores sejlvask

Det er ingen hemmelighed, at sejl er kostbare. Et sejl kan tåle vind, havvand og vejr, men tåler til gengæld ikke maskinvask. Derfor har vi gennem mange år udviklet en manuel vaskemetode til professionel og skånsom sejlvask og sejlrens.

Vores vask er vandbaseret og er altid tilpasset sejlets materiale og stand.

Vores vask foregår manuelt, professionelt og skånsomt. Efter vores specialvask og imprægnering får du et sejl, der fremstår flot rent igen. Vi fjerner minimum 80% af mug og skimmelpletter i sejlet.

Vi dækker hele Danmark

Som en virksomhed, der har specialiseret sig i vask, rens og imprægnering af telte, markiser, sejl og andre store tekstiler, betjener vi kunder i hele landet og tilbyder derfor en landsdækkende service, der går ud på afhentning og levering af dine effekter for kr. 125,-.

Du kan se mere om denne service her på siden, men vi er på Fyn og i Jylland ugentlig, så mon ikke du kan finde et sted, der passer ind i din kalender også?