+45 44 99 41 41

Markiserens

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusionslider name=”top-banner” class=”” id=””][/fusionslider][/fullwidth][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””]

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”underline dotted” sep_color=”#81d742″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Ydelser[/title][fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-sidebarmenu” background_color=”” padding=”” class=”” id=””][/fusion_widget_area]
[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Markiserens – Rens & vask af markiser[/title][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Når solen langsomt kommer tilbage til vores himmelstrøg kribler det i fingrene på de af os, der nyder udelivet på terrassen. Gør din markise forårsklar med en markiserens og nyd foråret fra første færd.

[/title][fusion_text]

Hvorfor vælge en markiserens?

En markisevask hører med til fornuftig vedligeholdelse og forlænger levetiden på din markise.

Møbel- og Tæpperenseriet har gennem årene renset og vasket mange forskellige former for markiser, telte, kalecher og sejl. Vores unikke vaskemetoder sikrer, at dine effekter bliver rene og pæne, samt at de holder i længere tid.

Hvordan udføres markiserens?

Som et af landets ældste specialvaskerier, har vi gennem tiden udviklet og forfinet en super effektiv markiserens. Kunsten har været at finde frem til en skånsom og effektiv fremgangsmåde, der ikke ødelægger evt. sammensyninger, ruder eller andre besætninger, der typisk forekommer på markiser.

Der er tale om en særlig form for rens af markiser, der fjerner 80-100% af skimmel- og mugskjolder samt andre plamager, der virker skæmmende.

Efter din markise er blevet renset imprægneres stoffet, så det igen bliver vandafvisende. Imprægneringen virker også i nogen grad smudsafvisende og er dermed en god måde at beskytte din nyrensede markise mod skjolder og snavs.

Vi dækker hele Danmark

Som en virksomhed, der har specialiseret sig i vask, rens og imprægnering af telte, markiser, sejl og andre store tekstiler, betjener vi kunder i hele landet og tilbyder derfor en landsdækkende service, der går ud på afhentning og levering af dine effekter for kr. 125,-.

Du kan se mere om denne service her på siden, men vi er på Fyn og i Jylland ugentlig, så mon ikke du kan finde et sted, der passer ind i din kalender også?[/fusion_text]

[/fullwidth]