+45 44 99 41 41

Middelalderteltrens

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusionslider name=”top-banner” class=”” id=””][/fusionslider][/fullwidth][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””]

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”underline dotted” sep_color=”#81d742″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Ydelser[/title][fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-sidebarmenu” background_color=”” padding=”” class=”” id=””][/fusion_widget_area]
[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Middelalderteltrens – Rens & vask af middelalderfortelte

[/title][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Med vask og rens af dit middelaldertelt sikrer du en flot tilbagevenden til den fascinerende historiske tidsperiode. Ring og få en snak med vores specialister i rens og vask allerede i dag.

[/title][fusion_text]

Hvorfor vælge en rens af middelaldertelt?

Middelalderen er en af de mest spændende og konfliktfyldte perioder i historien og formentlig en af årsagerne til de mange middelalderfester, der skyder op i hele landet i disse år.

Har du først investeret i et middelaldertelt er du formodentlige interesseret i at bevare det i så fin stand som muligt i årene fremover. I den forbindelse vil en årlig vask, rens og imprægnering af dit middelaldertelt forlænge levetiden betragteligt.

Hvordan renser man et middelaldertelt?

Vask, rens og imprægnering af et middelaldertelt er en stor opgave, der kræver nogle særlige, store faciliteter, som vi har her hos os.

Teltdug er et materiale, der ikke tåler maskinvask og derfor er der tale om en form for håndvask i sæbebad. Metoden er effektiv og skånsom på samme tid, så dit middelaldertelt ikke lider overlast.

Vi dækker hele Danmark

Som en virksomhed, der har specialiseret sig i vask, rens og imprægnering af telte, fortelte, middelaldertelte og andre store tekstiler, betjener vi kunder i hele landet og tilbyder derfor en landsdækkende service, der går ud på afhentning og levering af dine effekter for kr. 125,-.

Du kan se mere om denne service her på siden, men vi er på Fyn og i Jylland ugentlig, så mon ikke du kan finde et sted, der passer ind i din kalender også?[/fusion_text]

[/fullwidth]