+45 44 99 41 41

Pavillonrens

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusionslider name=”top-banner” class=”” id=””][/fusionslider][/fullwidth][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””]

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”underline dotted” sep_color=”#81d742″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Ydelser[/title][fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-sidebarmenu” background_color=”” padding=”” class=”” id=””][/fusion_widget_area]
[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Pavillonrens – Rens & vask af pavilloner

[/title][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Flere og flere vælger at investere i havepavilloner, som kan holde i mere end en enkelt sæson og her er det oplagt at få en rens af pavillonen, når udesæsonen atter holder sit indtog med foråret. Vi udfører pavillonrens og vask af alle former for pavilloner – også til restauranter og cafeer.

[/title][fusion_text]

Hvorfor vælge en pavillonrens?

Efter en rens af pavillonen er den som ny. Med vores særlige pavillonrens forsvinder nemlig 80-100% af de plamager og pletter, der ellers kan virke skæmmende. Resultatet er, at din pavillon bliver ren og frisk at se på; så den er klar til forårets store fester og sommerens hyggelige sammenkomster i haven eller i gården.

Pavillonrens er ganske enkelt en rens af din pavillon, som effektivt fjerner pletter, mug og måske skimmelsvamp, der er opstået efter en nedpakket vinter. Har der været blot den mindste smule fugt ved nedpakningen, er der en risiko for, at der gennem vinteren er dannet lidt skimmelsvamp, som heldigvis nemt forsvinder under vores behandling.

Pavillonrens til restauranter og caféer

Vi udfører også pavillonrens og vask af pavilloner fra restauranter og caféer.

Møbel- og Tæpperenseriet er et af landets største specialrenserier inden for rens af pavilloner og andre store tekstiler. Vi har i tidens løb hjulpet mange caféer og restauranter med en ordentlig rensning af deres pavilloner, så de allerede fra første øjekast ser lækre og indbydende ud.

Som restaurant eller café kan du trygt sende dine effekter til rens hos os. Vi udfører topprofessionel rens og vask, er leveringsdygtige i stort set hele landet og har en kort leveringstid.

Vores pavillonrens

Gennem mere end 60 år som renseri har vi udviklet særlige behandlinger til store og uhåndterlige materialer som fx markiser, sejl, telte og pavilloner. Disse effekter er ofte dyre investeringer, der sagtens kan genbruges år efter år, hvis blot man afsætter lidt midler til vedligeholdelse i form af rens af pavillon.

Når vi renser en pavillon foregår det på den måde, at vi vasker den forsigtigt i nogle store kar, da der er brug for en skånsom behandling. Denne vandbaserede rensning sikrer, at pavillonen gennemskylles og bliver fulstændig ren. Behandlingen er altid tilpasset til den specifikke pavillon og dens materialer.

Efter rens og tørring, imprægneres pavillonen med et kvalitetsprodukt, som gør den mere modstandsdygtig overfor vand og snavs.

Vi dækker hele Danmark

Som en virksomhed, der har specialiseret sig i vask, rens og imprægnering af telte, markiser, pavilloner og andre store tekstiler, betjener vi kunder i hele landet og tilbyder derfor en landsdækkende service, der går ud på afhentning og levering af dine effekter for kr. 125,-.

Du kan se mere om denne service her på siden, men vi er på Fyn og i Jylland ugentlig, så mon ikke du kan finde et sted, der passer ind i din kalender også?[/fusion_text]

[/fullwidth]